De Groeneconferentie op Youtube …

De Groeneconferentie van zaterdag 12 februari in debatpodium Arminius is terug te kijken via YouTube (inclusief de pauze):

Er werd gesproken en gedebatteerd onder leiding van Suzanne Mulder over ‘groen in de stad’, biodiversiteit en groene bewonersinitiatieven. Sprekers: Ingeborg Berger (van de Gemeente Rotterdam, Professor Kees Vink (Erasmus University Rotterdam & het Natuurhistorisch Museum Rotterdam), Carolien Zeevat (Groen010), Ingrid Ackermans (de Rotterdamse Munt) en Nienke Bouwhuis (van de Groene Connectie).

De Groene Vogel vrijwilligersprijs werd door wethouder Vincent Karremans uitgereikt aan de Groene connectie. De Groene Pluim (voor de groenste overheidsdienaar van 2021) ging naar de Adviescommissie Stadsnatuur en Dierenwelzijn 🌿.  Na de column van Inge Janse werd er gedebatteerd tussen vertegenwoordigers van de De Rotterdamse VVD, GroenLinks Rotterdam, D66 Rotterdam, CDA Rotterdam, de SP Rotterdam, de Socialisten 010, Volt Rotterdam, 50plus Rotterdam en de ChristenUnie Rotterdam.

Mogelijk gemaakt door de Postcode Loterij en de Gemeente Rotterdam 💚 – link naar tekst van de column van Inge Janse >> column <<

Een mooie fotoserie van Tom Pilzecker.