Feest ! 20 jaar Rotterdams Milieucentrum

Vormgeving: Wilko Koster (Argus)

Woensdag 20 december vieren we twintig jaar Rotterdams Milieucentrum. Vanaf 19.30 uur in Arminius (aanmelden via: www.groeneconferentie.nl of mail ons op info@nullrotterdamsmilieucentrum.nl.

Het Rotterdams Milieucentrum werd in 2003 opgericht. Daarvoor was het milieucentrum meer dan tien jaar onderdeel van de Zuid Hollandse Milieufederatie.

Suzanne Mulder presenteert!

Muziek, column en GroeneVogels

Voor ons 20 jarige verjaardag hebben wij uitgenodigd Suzanne Mulder die de afgelopen jaren vaak voor het Rotterdams Milieucentrum presenteerde, het muzikale duo PadamPadam die bij alle Energiebox evenementen en Bomencircussen zorgde voor de muzikale ondersteuning, straattheater-acteur Ruut van Hooft met de befaamde ‘Meterman’ en Boswachter Bep,  columnist Inge Jansen met zijn jaarlijkse column en last but nog least de band Jacamar als uitsmijter van de avond.

De Groene Vogel door Jan Meijer.

GroeneVogels

Alle GroeneVogel winnaars zijn uitgenodigd om op de foto te worden vereeuwigd. De GroeneVogel prijs wordt al sinds 2004 uitgereikt aan actieve groene Rotterdamse vrijwilligers(groepen). De prijs bestaat uit een kunstwerkje van beeldend kunstenaar Jan Meijer en een geldbedrag.  Jan Meijer is 20 december LIVE te volgen in zijn mobiele atelier bij het creëren van een GroeneVogel die 20 december ook wordt uitgereikt.

Zie HIER een overzicht van alle GroeneVogels (en GroenePluimen) sinds 2004.

Programma 20 december

  • Presentatie: Susanne Mulder
  • Column: Inge Janse
  • De GroeneVogels
  • De Meterman: Ruut van Hooft
  • Muziek: Padampadam, Jacqueline Castro Ravelo (Chili), Jacamar.

Zangeres: Jacqueline Castro

Jacamar de band

Columnist Inge Jansen

Ruut van Hooft (de Meterman)

Padampadam