Twee keer Bomencircus in Rotterdam!

De eerste twee bomencircussen zitten erop! Zaterdag 23 oktober op het Noordplein tijdens de Rotterdamse Oogst Markt en bij Stadskwekerij de Kas (in de wijk Blijdorp). Circus, workshops en honderden gratis boompjes werden er uitgedeeld (en allemaal geregistreerd!).

Want ‘we willen meer bomen in Rotterdam!‘.

De boompjes zijn nog tussen 25 en 29 oktober af te halen bij Stadskwekerij de Kas op het binnenterrein van de Van Beuningenstraat 22. Het Rotterdamse Bomencircus is op zaterdag 13 november weer te bewonderen in Zevenkamp bij Wollefoppengroen! Vanaf 12 uur (langs de Arthur van Schendeldreef, Cole Porterstraat). Ook hier zijn gratis boompjes af te halen!

Foto’s: Tom Pilzecker

Het Bomencircus is onderdeel van ‘Bomen voor Rotterdam‘, een plan om meer bomen de stad in te krijgen door onder andere gratis boompjes uit te delen maar ook plekken te zoeken in en rond de stad waar bomen kunnen worden geplant. Locaties waar dit kan kunnen worden gemeld bij het Rotterdams Milieucentruminfo@nullrotterdamsmilieucentrum.nl. Komend plantseizoen willen we er in Rotterdam (minimaal) zo’n 3000 – 4000 kleine en grote boompjes bij in de stad!