Cursus Rotterdamse Rotterdamse VvE’s met energie

Cursus Rotterdamse Rotterdamse VvE’s met energie op 16 en 30 maart en 6 april. HIER meer informatie en aanmelden op de site van VVE-010 (foto van voor de corona). Online.

Heeft jouw Vereniging van Eigenaren een wens om te verduurzamen? Een goed voornemen. In de praktijk blijkt het echter vaak lastig om dit binnen de VvE te organiseren en te financieren. Om daarbij te ondersteunen zijn er een cursus en diverse financieringsmogelijkheden.

3 avonden

Op 16 maart start de cursus Rotterdamse VvE’s Met Energie (RVME). In drie avonden worden VvE-leden op weg geholpen naar een goed plan voor verduurzaming van het gebouw en het motiveren van de medebewoners. Deelnemers krijgen op de cursus juridische, financiële en technische kennis aangereikt die relevant is bij verduurzaming. Hierbij is veel aandacht voor het proces van besluitvorming in de VvE. Ook wordt er gekeken naar de betaalbaarheid van de plannen. Aan het einde van de cursus beschik je over de kennis en praktische handvatten om samen met je medebewoners een goed stappenplan te maken om jullie gebouw te verduurzamen. De cursus bestaat uit drie avonden op 16 en 30 maart en 6 april. De ervaren begeleiders zijn Corine Erades en Mimi Slauerhoff. Deelname is gratis.

De cursus is in de vorm van een webinar.