kio-6298

September = Parkenmaand 010

September is weer Parkenmaand. In kleine en grote Rotterdamse Parken organiseren parkvrijwilligers wandelingen, excursies, tochten, natuurwerkdagen, muziek en andere groene evenementen. Meestal gratis! Op de website van het Parkenoverleg en op twitter en Facebook vindt u het programma. Klik HIER voor het programma-overzicht.

Parkenoverleg
De Parkenmaand wordt georganiseerd door het Rotterdamse Parkenoverleg samen met het Rotterdams Milieucentrum. Het is een overleg tussen bij de Rotterdamse Parken betrokken bewoners. Het overleg komt al 8 jaar bij elkaar en bespreekt het beheer van de parken maar ook nieuwe plannen voor de parken. Een groot aantal van de deelnemers werkt ook zelf als parkvrijwlliger in een van de parken (zoals in het Kralingse Bos of het Zuiderpark). Drie jaar geleden nam het Parkenoverleg het initiatief tot een Parkenmaand. Een maand vol activiteiten die erop zijn gericht de Rotterdammers meer van onze mooie stads – buurt en wijkparken te laten zien.

kio-5790

Kijk op de parkenwebsite, op Facebook en twitter voor het complete programma:

www.rotterdamseparken.nl
www.groeneagenda.nl 
Twitter: @Parken010 #Parkenmaand010 
Facebook: Rotterdamse Parken

kiok-6018 kio-5667 KIO-6166 KIO-6105 kio-6348 kiok-6518