KIO-3671

Ook de Dakakker open tijdens Dag van de Architectuur

Op de Dag van de Architectuur, zaterdag 21 juni is er weer ‘open dak’ en het POP UP theehuis op de Dakakker. Van 11.00 uur tot 17.00 uur kunt u hier terecht voor een heerlijke taart met dakaardbeien, een portie scones of een stukje choco-lade-taart met een kopje dakthee. Het POP UP theehuis wordt georganiseerd door de dakboeren i.s.m. het Rotterdams Milieucentrum, de taarten en de scones van Lab Luilekkerland. Het ‘open dak’ is mede in het kader van de Internationale Architectuur Biënnale 2014 met het thema ‘URBAN BY NATURE’.

 KIO-3681

Dag van de Architectuur

De Dakakker is open op zaterdag 21 juni tijdens de ‘dag van de architectuur’. Een landelijk evenement waarin vele architectonische hoogtepunten te bezichtigen zijn door het publiek. Ook de Dakakker is (letterlijk) zo’n hoogtepunt. Het POP-UP-theehuis is dan open en dakboer en – imker Wouter Bauman organiseert rondleidingen.  Kinderen kunnen snuffelen op het dak met de ¿?Dakennie¿? snuffelkaart.  Meer informatie: www.dagvandearchitectuur.nl. Het open dak is mede in het kader van de Internationale Architectuur Biënnale 2014 met het thema ‘URBAN BY NATURE’.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA KIO-3669

De Dag van de Architecteuur & Internationale Architectuur Biënnale 2014 met het thema ‘URBAN BY NATURE’ –  Open dak op de Dakakker

Zaterdag 21 juni
Tijd: 11:00 -17:00 uur

Schiekade 189 (zevende verdieping, met de lift naar de zesde en dan met een trap).

Contact
Rotterdams Milieucentrum
info@nullrotterdamsmilieucentrum.nl
telefoon: 010-467 57 43

KIO-0343 KIO-0357 KIO-0349 KIO-0335 KIO-0380 KIO-0318

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.