Energiecafé010 op video

Het Energiecafe010 in de prachtige Arminius kerk. Zaterdagmiddag 20 november met sprekers en veel kleine workshops. Muziek van de muzikale milieucoach Jeronimus Timmers met Eline (presentatie Anna-Maria Carbonaro). Zie hieronder het videoverslag en de presentaties van de workshops.


Bekijk het korte videoverslag (+ de energiemix van de toekomst door Corine Erades):


Jelte Boeijenga van Energie van Rotterdam was te gast en vertelde over de vijf Rotterdamse energiecoöperaties en zonnepanelen voor iedereen. Ook Josee van Linschoten van Wijkenergie werkt was te gast. Zij maakt banen van verduurzaming in de wijk Bospolder-Tussendijken e.o.. Miel Karthaus pleitte voor lagere temperaturen voor het verwarmen van huizen in ‘Zet h’m op 45’ ! Hij organiseerde er ook een workshop over. Energierekenmeester Frans Debets rekende in zijn workshop weer aan energie. We kregen een spoedcursus goed isoleren in de workshop Iso-Leren van Corine Erades die ook een presentatie deed over de energiemix van de toekomst. De Duurzame Diva (Wilma van der Wilt) organiseerde een workshop over de milieucoachcursus.
⚡⚡⚡Powered by: Rotterdam Duurzaam van de Gemeente Rotterdam en de Provincie Zuid-Holland. Foto’s hieronder: Tom Pilzecker.

De presentaties van Corine Erades zijn hier te downloaden (pdf.):

Iso-Leren.Corine.Erades.2021

Energiemix.vandetoekomst.Corine.Erades.2021

De presentatie van Frans Debets:

Frans Debets Rekenen met energie

Zet h’m op 45 de presentatie van Miel Karthaus:

Zethemop45.MielKarthaus.2021

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.