kiok-3908

Educatie over veerkracht!

¿?DAKENNIE?¿ is het educatief aanbod op de DakAkker, het grootste stadslandbouwdak in Europa, op het Schieblock aan de Schiekade. Het programma wordt georganiseerd door het Rotterdams Milieucentrum en is bedoeld voor kinderen van basisscholen (groep 5,6,7 en 8) en gaat over stadslandbouw, voedsel en de ‘veerkrachtige stad’. Scholen kunnen zich nu inschrijven voor het najaar 2016 en voorjaar 2017 via Angelique Vandevenne: info@nullrotterdamsmilieucentrum.nl.

kiok-3900

¿?DAKENNIE?¿
In ¿?DAKENNIE?¿ kunnen kinderen beleven, creëren en ontdekken. Stadslandbouw is vandaag de dag nog hip, straks een alledaags feit. In ¿?DAKENNIE?¿ kunnen kinderen aan de slag als dakboeren maar ook dingen maken zoals een bijenhotel en zaadbommen. De duur van de activiteiten op het dak is 2 uur. Het programma biedt een lesbrief voor na- en/of voorbereidende lessen op school. Alleen nog te boeken op maandagvoormiddag van 10.00 tot 12.00 gedurende de maanden september, oktober, maart, april, mei en juni …. 

Gratis
Het programma op het dak kan tijdelijk gratis worden aangeboden aan basisscholen uit Rotterdam dankzij een bijdrage van de gemeente Rotterdam, afdeling Sport en Cultuur.

kiok-3789 kiok-3824 kiok-3886 kiok-3876