how-much-is-enough

9 oktober: Dak van de Duurzaamheid

Op de Dag van de Duurzaamheid 2015, vrijdag 9 oktober, bent u welkom op de zevende verdieping van Het Schieblock in Rotterdam. Hier op de DakAkker (het grootste stadslandbouwdak in Europa) wordt voor de (een-na) laatste keer de voorstelling How Much is Enough? gespeeld in de openlucht. Na de voorstelling gaan we kort in debat over ‘de duurzame stad’. U bent welkom, u kunt HIER reserveren (het aantal plaatsen is beperkt).

Theater
How Much is Enough? is een afwisselende voorstelling met inhoud en humor, die gespeeld wordt op de DakAkker bovenop het Schieblock. Het gaat over 2 mensen die hun leven radicaal hebben omgegooid en op het dak zijn gaan wonen. Als slachtoffer van de consumptiemaatschappij willen ze helemaal terug naar de natuur, midden in de stad. Maar kunnen ze nog wel terug? En wie is toch die zwijgende tuinman? Howmuchisenough.2

Debat
Een duurzame stad? We gaan er over in debat met de makers en acteurs van “How Much is Enough?”, Arno Bonte raadslid van GroenLinks en de bedenker en grondlegger van Rotterzwam Siemen Cox. kiok-3455Na de voorstelling in het Dakpaviljoen onder leiding van Suzanne Mulder (RTV Rijnmond). Uiteraard praten we na over de voorstelling van Onderwaterproducties maar ook over hoe we een duurzame stad kunnen vormgeven met elkaar.

Dak van de Duurzaamheid
Vrijdagavond 9 oktober
Aanvang 20.30 uur
DakAkker, Schiekade 189 (7de verdieping)
Reserveren: HIER Howmuchisenough.3