Foto-tijdens-verkiezingsdebat (1)

Debat: Gezond verkeer in Rotterdam

Dinsdag 9 juni 2015 debat over Gezond Verkeer in Rotterdam. Voetgangers, fietsers en openbaar vervoer moeten prioriteit krijgen in het centrum van Rotterdam. Dat vonden vrijwel alle Rotterdamse politieke tijdens het verkiezingsdebat over gezond verkeer dat vorig jaar maart door de Fietsersbond en ROVER (Vereniging van reizigers in het Openbaar Vervoer) i.s.m. het Milieucentrum werd georganiseerd.

We zijn nu een jaar verder. Wat is er in dat jaar gebeurd rondom gezond verkeer? En wat mogen we komend jaar verwachten? Daarover gaat het debat Gezond verkeer: de tussenstand, op dinsdagavond 9 juni 2015. Voor het debat zijn alle Rotterdamse gemeenteraadsfracties uitgenodigd. Ook U bent van harte welkom!

Rover en Fietsersbond geloven in een stad waarin massaal wordt gewandeld, gefietst of gebruik wordt gemaakt van het openbaar vervoer. Een stad met brede, egale trottoirs en fietspaden, genoeg voorzieningen om fietsen aan vast te zetten en vrije doorstroming voor fietsers en openbaar vervoer.

Het debat is in de Doopsgezinde Kerk (Noordmolenwerf 3, Rotterdam). Het begint om 19.30 uur. De entree is gratis, wel worden belangstellenden gevraagd zich vooraf aan te melden via het onderstaande formulier.
Het debat is mede mogelijk gemaakt door het Rotterdams Milieucentrum.

Debat Gezond Verkeer in Rotterdam
Dinsdagavond 9 juni 2015
Tijdstip: 19:30 – 21:30 (inloop vanaf 19:00)
Plaats: Doopsgezinde Kerk, Noordmolenwerf 3, Rotterdam (rolstoeltoegankelijk): klik HIER voor de locatie.
Aanmelding en informatie: www.rover.nl/gezondverkeer

Weblink: Debat Gezond Verkeer
www.rotterdam.fietserbond.nl

fietsen.2.010

O, jee