Milieucoaches in heel Rotterdam actief!

De milieucoaches van opZuinig! zijn in heel Rotterdam actief. Meer dan 260 bewoners werden de afgelopen twee jaar opgeleid in een cursus over energie -, waterbesparing en duurzaamheid in eigen huis. Na de cursus kunnen de milieucoaches zelfstandig voorlichting geven in hun eigen netwerk. In de straat of buurt, bij de vereniging, in de kerk of moskee. Er zijn zo honderden voorlichtingen gegeven, er werden duizenden bewoners bereikt. De coaches maken hier gebruik van de E.koffer vol met demonstratiematerialen zoals ledlampen, radiatorfolie, spaardouchekoppen, etc. en de opZuinig!-besparingsladder waarin je kunt zien hoeveel je aan geld en CO2 kunt besparen in je eigen huis.

KIO-0932  KIO-0771  KIO-3837  KIO-3656

Meer dan 260 bewoners werden de afgelopen twee jaar opgeleid in een cursus over energie -, waterbesparing en duurzaamheid in eigen huis. Na de cursus kunnen de milieucoaches zelfstandig voorlichting geven in hun eigen netwerk. In de straat of buurt, bij de vereniging, in de kerk of moskee. Er zijn zo honderden voorlichtingen gegeven, er werden duizenden bewoners bereikt. De coaches maken hier gebruik van de E.koffer vol met demonstratiematerialen zoals ledlampen, radiatorfolie, spaardouchekoppen, etc. en de opZuinig!-besparingsladder waarin je kunt zien hoeveel je aan geld en CO2 kunt besparen in je eigen huis.

De cursussen Milieucoach worden het komende jaar nog een aantal keer georganiseerd in Rotterdam. Geef je op via info@nullrotterdamsmilieucentrum.nl. De Woonbond nam het concept over en leidt met onze hulp nu en energiecoaches op in heel het land.

Kijk voor actuele informatie op >>> www.opzuinig.nl, Facebook opZuinig of @opZuinig op twitter. Wil je meedoen aan de cursus Milieucoach mail ons dan info@nullrotterdamsmilieucentrum.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.