Video verslag (deel 2) van de Groeneconferentie 2012 ‘Duurzaam Door met Natuur – en Milieueducatie’

Hieronder een videoverslag van het programma van de Groeneconferentie op 13 december vorig jaar (deel 2) met een interview met Bram Wondergem van de Hogeschool Rotterdam over de Rotterdamse duurzame leerlijn, een inspirerende toespraak van Roel van Raaij (Ministerie van Economischezaken en landbouw). Een debat met portefeuillehouders Nils Berndsen (Deelgemeente Noord), Karin Bebelaar (Deelgemeente Delfshaven), Rini Biemans (Creatief Beheer), Roel van Raaij, Rachelle Eerhart (IVN consulentschap Zuid Holland) en Sjoerd Reinstra (Sport en Recreatie Natuur en Milieueducatie). Als afsluiter van de conferentie de uitreiking van de Milieuvriendelijkstetuinbokaal aan de milieuvriendelijkstetuinen en balcons van Rotterdam. Bekijk de filmpjes >>>

De Rotterdamse duurzame leerlijn energie, klimaat en natuur

Een (kort) interview met een van de initiatiefnemers van de nieuwe leerlijn voor het voortgezet onderwijs Bram Wondergem van de Hogeschool Rotterdam.


Roel van Raai van het Ministerie van Economische zaken deel 1
Een inspirerende toespraak van ‘mister NME’ Roel van Raaij van het ministerie (deel 1).

Roel van Raai van het Ministerie van Economische zaken deel 2
Een inspirerende toespraak van ‘mister NME’ Roel van Raaij van het ministerie (deel 2).

Het debat deel 1
Debat met portefeuillehouders Nils Berndsen (deelgemeente Noord), Karin Bebelaar (Deelgemeente Delfshaven), Rini Biemans (Creatief Beheer), Roel van Raai (ministerie van Economische Zaken), Rachelle Eerhart (IVN consulentschap Zuid Holland) en Sjoerd Reinstra (Sport en Recreatie Natuur en Milieueducatie).

Het debat deel 2
Portefeuillehouders Nils Berndsen (deelgemeente Noord), Karin Bebelaar (Deelgemeente Delfshaven), Rini Biemans (Creatief Beheer), Roel van Raai (ministerie van Economische Zaken), Rachelle Eerhart (IVN consulentschap Zuid Holland) en Sjoerd Reinstra (Sport en Recreatie Natuur en Milieueducatie) in debat (deel 2):

Het debat deel 3
Portefeuillehouders Nils Berndsen (deelgemeente Noord), Karin Bebelaar (Deelgemeente Delfshaven), Rini Biemans (Creatief Beheer), Roel van Raai (ministerie van Economische Zaken), Rachelle Eerhart (IVN consulentschap Zuid Holland) en Sjoerd Reinstra (Sport en Recreatie Natuur en Milieueducatie) in debat (deel 3):

Uitreiking van de Milieuvriendelijkstetuinenbokaal aan de milieuvriendelijkste tuinen (en balcons) van Rotterdam!
Vice-juryvoorzitter Josine Strörmann reikte de Milieuvriendelijkstetuinbokaal uit aan de milieuvriendelijkstetuin (en balcon) van Rotterdam!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.