KIO-7218

Beleidsadviseur Milieubeleid en projectleider opZuinig
Sinds: April 2004
Facebook
Twitter: @MohamedHacene

Algemeen milieubeleid, energieprojecten, opZuinig, diversiteit.

Bijzondere projecten: opZuinig, MilieuDivers, Tarwewijk doet ’t (opleiding Milieucoaches), ‘Binnen Groen Buiten Groen’ (i.s.m. Dona Daria), de natuurlijke inrichting binnenterrein ‘De Arend’, Cineac Milieu TV, Atalantajongeren, Rotterdams Milieuvoorlichters, het Klimaatstraatfeest en het documentaireproject ‘Cineac Abroad’ (Mohamed maakte samen met de journalist Wim Nottroth in maart 2006 de videodocumentaire ‘Cineac Nador’ over natuur en milieu in noord Marokko).

Achtergrond: Mohamed Hacene is geboren en getogen in de deelgemeente Feijenoord en supporter van voetbalclub Feyenoord. Mohamed Hacene heeft milieukunde gestudeerd in Delft. Tijdens en na zijn studie was Mohamed actief betrokken om de agrarische opleidingen (ook de milieu – en natuuropleidingen) meer te promoten richting allochtone jongeren. Na verschillende losse milieuprojecten is Mohamed bij het Milieucentrum beland. Mohamed is vanaf het begin betrokken bij MilieuDivers. Een milieuproject in de wijken gericht op jongeren en Rotterdammers met een allochtone achtergrond.

Bijzonderheden: Mohamed Hacene voelt zich aangesproken als het gaat om Rotterdam. Hij houd zich bezig met politiek en maatschappelijke vraagstukken. Mohamed Hacene is tevens voorlichter Huiselijk Geweld.

Privé: Samenwonend en trotse vader van een zoon en een dochter.
Contact: mohamed.hacene@nullrotterdamsmilieucentrum.nl