Rotterdam gouden ster gemeente Klimaatstraatfeest

IMG_0054
2000 extra bonuspunten voor alle deelnemers!

Ook Rotterdam doet weer mee aan de grootste energiebesparingsactie van Nederland: het Klimaatstraatfeest. Rotterdam is vlak voor kerst een gouden ster gemeente geworden! Bewoners die meedoen aan de actie krijgen daarom 2000 extra ‘gouden ster’ punten!

Klimaatstraatfeest

In Rotterdam doen er nu al ruim 40 straten mee, dat mogen er meer dan 100 worden! Aanmelden voor het Klimaatstraatfeest kan via de website www.klimaatstraatfeest.nl. Feestpakket De 500 straten die tot en met 31 maart 2011 de meeste klimaatpunten weten binnen te slepen, winnen allemaal een supergezellig straatfeest op zaterdag 14 mei! Al deze straten krijgen een feestpakket boordevol feestelijke artikelen én lekker eten en drinken, waarmee op 14 mei een fantastisch feestje kan worden gehouden. Hoe meer, hoe groter! Hoe meer klimaatburen, hoe groter het feest! Heeft een straat 1 van de 500 straatfeesten gewonnen? Dan krijgt de straat boodschappen voor een straatfeest cadeau! Het is dan zaak om zoveel mogelijk buren uit te nodigen. Want hoe meer deelnemers, hoe meer boodschappen! Per deelnemer ontvang een straat een pakket van ongeveer 20 euro! (met een maximum van 20 pakketten per straat). Dat kan oplopen tot een totale waarde van maximaal 400 euro per straat! Besparen met de buren, doe mee! De bedoeling is om zoveel mogelijk energie te besparen, dat levert punten op. Het meeste kan je besparen als een hele straat meedoet. Aanmelden kan, gezellig met de buren en ga samen voor de prijs! Meer informatie en aanmelden op: www.klimaatstraatfeest.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.