Blog Elements

You can display blog posts in various ways with the “Blog Post” element/shortcode. You can see one example here and even more at the blog main menu item of this demo.

Energieboxen voor Delfshaven & Oud Mathenesse – Witte Dorp

In de wijken van Delfshaven (inclusief Oud Mathenesse – Witte Dorp) zijn honderden energieboxen beschikbaar voor bewoners. De milieucoaches delen ze uit en komen (indien nodig) ook langs om te helpen bij het aanbrengen van (bijvoorbeeld) radiatorfolie of isolatiestrips. Neem contact met ze op door een mailtje te sturen aan: energiedelfshaven@nullgmail.com

De energieboxen worden mogelijk gemaakt door de gebiedscommissie en wijkcomités in Delfshaven die de krachten hebben gebundeld in ‘de Energiecoalitie Delfshaven’ *).

In de energieboxen zit naast producten ook de opZuinig! besparingsmeetlat. Hier kun je op zien wat je kunt besparen met de producten in de box. Maar het gaat niet om besparingsmaterialen alleen ook ‘gedrag’ doet veel (de thermostaat een paar graden lager, korter douchen, de gordijnen niet voor de radiator laten hangen enz.). Deze tips en wat het kan opbrengen staan ook op de meetlat opZuinig!

Zolang de voorraad strekt! Is een energiebox aan te vragen via: energiedelfshaven@nullgmail.com

*) De Energiecoalitie Delfshaven:

Een samenwerking van het Armoedeplatform Delfshaven, het Rotterdams Milieucentrum, het platform milieucoaches, Stichting PAUW, WijkEnergieWerkt, Samen010, de gebiedscommissie en wijkcomités in Delfshaven, de gemeente Rotterdam en de stadsmarinier Delfshaven.

Groeneconferentie / Groentrekkersdebat

/
De jaarlijkse conferentie van het Rotterdams Milieucentrum met…

De Duurzame Diva

Met de corona kunnen onze Rotterdamse milieucoaches eigenlijk…

Een dans cadeau! Murikamification in Het Park

/
Een dans cadeau! Murikamification in Het Park (bij de Euromast)…

Nieuwe cursussen Milieucoach (online)

/
Het Rotterdams Milieucentrum organiseert sinds 2010 de cursus…

Energiecafé010 op video

/
Het Energiecafe010 in de prachtige Arminius kerk. Zaterdagmiddag…

Energiecafe010 op 20 november in Arminius

/
Het Energiecafe010 zaterdagmiddag 20 november 13.00 uur in Debatpodium…